websikehealthcheck
websikehealthcheck

Gyakori kérdések

Aggaszt valami a Websiker Csomaggal kapcsolatban? A 100%-os elégedettségi garancia ellenére nem vagy biztos benne, hogy a Websiker Csomagra van szükséged?

Megértem, ez egy nehéz döntést! Éppen ezért ezen az oldalon összeszedtem, hogy milyen kérdéseket tettek fel már többen is, mielőtt döntöttek! Nézd át, hátha választ kapsz a kérdésedre, vagy küldd el Te is, ami miatt bizonytalan vagy és megválaszolom!

KÜLDÖK EGY KÉRDÉST MOST

Gyakran ismételt kérdések…

“Kell frissíteni a Websiker Csomagot időnként?”

Igen, a Websiker csomaghoz kétféle frissítést különböztetünk meg:

1. a webmotorhoz készülő biztonsági frissítések, amelyeket folyamatosan fejlesztenek azért, hogy biztonságos maradjon a különböző támadásokkal szemben. Évente 1-2 alkalommal szoktuk elvégezni és pár ezer forintos tétel.

2. A Websiker Csomagokhoz folyamatosan készülnek olyan frissítések is, amelyekkel további funkciókat kaphat. Ezt főleg a felhasználók ötletei és Weboldal-kivitelezési tanácsadónk javaslatai alapján fejlesztjük. Ez azonban nem egy szükséges frissítés, csak akkor érdemes vele foglalkozni, ha szívesen próbálsz ki új dolgokat, gyakran változtatod a weboldalad tartalmát és nyitott vagy új dolgok megismerésére az online marketing területén. Te is küldhetsz be ilyen ötletet, ha már felhasználónk vagy! Általában negyed évente várható egy új Websiker Funkció Pack

“Mitől másabb ez, mint egy sima ingyen telepíthető WordPress sablon?”

Nagy hangsúlyt fektettünk a használhatóságára, hogy a bővítményekhez, telepítéshez nem értő kisvállalkozók is könnyen kezelhessék. A Websiker Csomagnak ezért saját weboldala van, ahol egy online használati utasítást is biztosítunk. A hozzáértő magyar ügyfélszolgálat pedig válaszol minden kérdésre, ha elakadsz benne és kreatív csapatunk a teljes kialakításban is rendelkezésre áll.

Másik fontos szempontunk a biztonság volt, amiben a Websiker Csomag jóval az átlag WordPress sablonok szintje felett áll.

“Mit tud a Websiker Csomag?”

Rendkívül széleskörűen felhasználható és minden csomagban, minden funkció elérhető! Ráadásul a fejlesztés itt nem állt le, folyamatosan dolgozunk újabb és újabb egyszerűen használható beépíthető ötleteken, amelyet frissítés formájában lehet majd elérni! Pillanatnyilag ezek a funkciók elérhetők.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kérdés küldéséhez használd az alábbi űrlapot és megkapom e-mailben: