Egyedi beállítások

Egyedi beállítások – a fejléc

logo-beallitas-websiker-blog-csomag

Itt állíthatod be a bal felső részben lévő logo szövegét, szlogenjét és a szöveg színét. Képet is tölthetsz fel logónak, de ki is kapcsolhatod akár teljesen ennek a résznek a megjelenését…

A logo szöveg/szlogen részt akkor is érdemes kitölteni, ha képet töltesz fel logóként, mert SEO szempontból még lehet szerepe azért. Persze az legyen oda írva, ami a képen is szerepel!

Ha képet töltesz fel, 70px magas legyen, a hosszúság pedig 70-240px között változhat.

A Háttér fülön a fejléc hátterének színét állíthatod be, és / vagy feltölthetsz képet is ebbe a “csíkba”. Mérete 940x90px legyen!
Tipp: egy átlátszó hátterű png fájlal érdekes hatásokat lehet elérni a dizájnban… bár egy kis haladó Photoshop kezelés szükséges lehet, vagy kérd segítségünket bizalommal. Példaként itt egy kép, hogy milyen lenne szolid virágos mintázattal a websiker oldal 🙂

fejlec-hatter-minta-betoltes

A virágos háttéret le is töltheted itt – csak kattints a linkre és a feljövő képre jobb egér gombbal kattintva válaszd a kép mentése funkciót, aztán betöltheted a Te oldaladba.

 

Temesvári Richárd

Kérem az ingyenes Websiker tanácsokat

Temesvári Richárd - Weboldal-Kivitelezés specialista

Ügyfelei azok a micro- és  kisvállalkozók, akiknek szüksége van egy olyan bizalmasra, aki a pártjukon állva hoz döntést, amikor internetes megjelenéseikről van szó. Kedvenc területe, ahol weboldalkészítések java elvérzik, a legelső lépés: a tervezés. Zászlójára azt tűzte ki: segít sikereket elérni azon pár fős vállalkozásoknak, akik az internet világában elveszettnek érzik magukat. Azt üzeni, és ígéri: komolyan van remény ;)

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.